Uw specialist  in Wimpers - Laser Ontharing - Huidverbetering -Wenkbrauwen - Harsen & Visagie

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën. Zoals we in 2020 ons Certificaat als Laser-Therapeut hebben gehaald!

Cleo Lashes Wimperstyling & Extensions

Wimperstyling & Extensions

Met meer dan 14 jaar ervaring binnen de Wimperbranche, voorzien wij u van een prachtige wimperverlenging. Ook voor volume wimpers kunt u bij ons terecht. Wij mogen onszelf dan ook eerste Volume specialist van Zuid-Limburg noemen!

Wij verzorgen de wimpers optimaal, en garanderen bij de juiste nazorg voor geen schade.  Met Lash Boost Serums en Treatments zijn wij trendsetters en volgers op het gebied van Wimpers. U krijgt van ons de wimpers die het beste bij uw gezicht passen. Daarnaast adviseren wij over hoe u het beste voor uw extensions en uw ogen kunt zorgen.

Cleo Lashes Eye Brow Shaping & Brow Lift

Eye Brow Shaping & Brow Lift 

Wij volgen sinds de BROW-trend (circa 2010) doorbrak, de nieuwste wenkbrauw technieken nauwkeurig. Wij specialiseren ons in het shapen, sugarwaxen en verven van wenkbrauwen. Wij kijken door middel van Brow-Mapping naar welke vorm wenkbrauw het beste past bij uw gezicht.

Wij zorgen dan ook voor een passende en prachtige oogopslag op elk gezicht. Tevens zijn wij sinds kort certificaathouders van de nieuwste techniek: de Brow-Lift, oftewel Brow Lamination Of Permanente Make-up

Cleo beauty salon Gezichtsverzorging & Spa

Huidverbetering & Spa

Laat je huid stralen met onze Gezichtsbehandelingen Scrubs, Maskers en  Anti-age. Wij specialiseren ons in vegan-bio-huidverbetering; Hollywood facials; Japanse massagetechnieken en bindweefsel massage. Deze verminderen rimpels zonder chemische middelen en verzorgen tegelijkertijd. Wij zijn ook gespecialiseerd in hypergevoelige huid, en acne.
We werken met de unieke SHR- licht therapie ter aanvulling op onze huid  behandelingen

Tevens maken wij speciale voedings - en huid-verzorgings ritueel schema's om de huid van binnen uit te verbeteren. 


Cleo beauty workshop en visagie

Beauty Workshops

Op zoek naar een leuke  workshop voor je vriendinnen uitje of vrijgezellenfeest? Wat dacht je van een beauty workshop of workshop visagie. Met onze exclusieve merken zoals Jafra & Bobbi Brown bent u verzekerd van een educatieve en leuke middag of avond.

U kunt een workshop of mini-cursus boeken in onze knusse, maar moderne studio (max. 4 personen). Koffie, thee en bubbels staan klaar!
Voor groepen van maximaal 8 personen. Reserveer op tijd via ons contactformulier.

Maak je huid ZOMER klaar

 met de 

HOLLYWOOD HYDRA FACIAL

MET ONZE HANDMATIGE PEELING METHODE D.M.V. DE HYDRADERMABRASIE, HALEN  WE ALLE  DODE  HUIDCELLEN WEG EN VULLEN  WE  DE HUID WEER AAN MET EEN UNIEKE BLEND VAN ULTRA HYDRATERENDE & KALMERENDE COCKTAILS VOOR ZOWEL DE VETTE ALS DE DROGE HUID, EN NATUURLIJK OOK DE RIJPERE EN GEVOELIGE
ONS TEAM VAN SPECIALISTEN GEBRUIKT OP UW AFGESTEMD- BIO & VEGAN - MICRO PLASTIC VRIJE PRODUCTEN DIE METEEN NA DE BEHANDELING EEN ZICHTBAAR RESULTAAT GEVEN. 


incl. dieptereiniging - bio-peeling - hydradermabrasie - hydra hyaluronzuur & aloë masker 
korte shiatsu rejuvinate massage - ampul -organiic oogcréme & dag of nachtverzorging
het bijboeken van harsen - epileren etc. is mogelijk tevens voor -10%

van €49,50- 65 min.
NEW!

Brow lamination 

De BROW LIFT, het liften van de wenkbrauw haren, ook wel BROW LAMINATION genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formule. Blijft 4 tot 7 weken zitten.
De wenkbrauwen worden bij deze behandeling, gelift, eventueel geverfd, gewaxed en eye brow shapen.

--------LIFT THEM UP!--------

De BROW LIFT LAMI  combineren met onze LASH VOLUME LIFT BOTOX ? 
NO PROBLEM! - 10% KORTING!

Cleo Lashes brow lamination

Prijzen / Price List

brows

CLEO Signature Brows
Eye Brow Shaping & Tint          € 29,50

Created with Sketch.

Uw wenkbrauwen worden nauwkeurig gemeten en hierna eventueel geharst, geëpileerd en geverfd, of ingeschaduwd.
Dit is een non-permanente behandeling. 35 min.

Henna Brows                                  € 32,50
 

Uw wenkbrauwen worden nauwkeurig gemeten en hierna eventueel geharst, geëpileerd en ingeschaduwd met de ombre , of traditionele  manier. Ideaal om een PMU voor te bepalen.
De Henna pakt vaak ook op de huid-en blijft ongeveer 2 weken zitten. (verschilt van persoon tot persoon)
Dit is een non-permanente behandeling. 35 min. 

Brow Lamination ( Brow Lift ) € 49,50

Created with Sketch.

BROW LIFT is geschikt voor iedereen met gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes, die bijvoorbeeld naar beneden groeien. Maar natuurlijk ook als je gewoon je wenkbrauw nóg strakker wilt! Een fluffy of juist messy look? Of gewoon super elegant. Wij overleggen eerst met u. 

Het resultaat blijft 4 tot 6 weken mooi. 

Het is niet mogelijk de BROW LIFT te ondergaan als je wenkbrauwen geverfd zijn met henna.

De behandeling duurt circa 50 min. en is inclusief verven en  eyebrow shaping & keratine brow treatment

Henna Brows € 35,00

Created with Sketch.

Een unieke behandeling waarbij de wenkbrauwen behandeld en geverfd worden met Brow Henna 
Wij werken met het merk van Henna Couture uit NL.  Het heeft een uiterst mooi poeder-effect en we hebben voor iedere tint een kleur.


Het resultaat blijft 2 tot 4 weken mooi. 

Het is niet mogelijk de BROW LIFT te ondergaan als je wenkbrauwen geverfd zijn met henna.

De behandeling duurt circa 50 min. en is inclusief harsen en of epileren en shaping
Henna Patch Allergie test mag ook 24 uur vantevoren maar kost €10,00

Powder Brows

SPMU

 Powderbrows is de nieuwste techniek op het gebied van permanent make-up.

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst helemaal opgemeten en getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je gaat krijgen. Hierdoor weet je hoe het eindresultaat er ongeveer gaat uitzien. Ook worden de wenkbrauwen vooraf geëpileerd en geharst.

Is er een eerste bijwerking nodig binnen 8 weken? 

Na de eerste sessie vervaagd 50 tot 30% van de net geplaatste Powderbrows.  Dit verschilt per persoon & huidtype. Na overleg bent u welkom voor een nabehandeling.

Wat zijn ombre powderbrows?

Ombre is dat de voorkant lichter gezet wordt als de uiteinde zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. Dit kan alleen bij klanten die van nature weinig haar hebben aan de voorkant van de wenkbrauwen.

Welke kleur gaan mijn wenkbrauwen worden?

De kleur wordt gekozen naar voorkeur van de cliënt zelf. (deze is de eerste dagen donkerder dan wat het eindresultaat uiteindelijk zal zijn.

Hoelang duurt de behandeling?

Ongeveer 2/3 uur.

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?

Nee, kan niet toegepast worden bij:

 • Zwangere dames.
 • hepatites patienten.
 • diabetes patienten.
 • psoriasis rondom de wenkbrauwen.
 • personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een lange tijd bloedverdunners innemen.
 • Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.
 • Eczeem op de wenkbrauwen
 • Actieve acné op de wenkbrauwen.
 • Personen met HIV

Kan powderbrows toegepast worden over PMU als cover-up?

Dit kan wel indien de PMU vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.


Nu van €315,00 voor €299,00 

incl. nabehandeling

Classic Lash  Extensions

One by One Wimperextensions Classic Set

€69,50

Created with Sketch.

Wimperextensions zijn semipermanente wimperhaartjes. De extensions worden één voor één op een individuele eigen wimperhaar gezet. Het bevestigingsmiddel is vrijwel onzichtbaar, zacht, flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimpers. Na de behandeling is mascara, wimperverf of een wimperkruller overbodig.  

Ook bij blonde of lichtgekleurde eigen wimpers! Wij maken gebruik van zijde wimpers, waardoor u de wimpers niet voelt zitten en u een natuurlijke uitstraling heeft. Wimperextensions zorgen voor een mooie oogopslag.

Hybrid Lash  Extensions 

2D /Of:

3D Volume X Classics (Cleo Signature Set) 

€ 79,50

Created with Sketch.

Dé signature look van CLEO! Bij deze vorm van lash extensions worden de volume wimperhaartjes, welke heel dun en in handgemaakte trosjes worden opgezet, gemixt met de wat dikkere zwartere one-by-one extensions. Hiermee bereik je een overgangsfase, voor diegene die niet meteen naar volume wil overstappen of gewoon voor die diepe zachte maar volle multi-dimensionale look!

Volume Wimperextensions

3D - 5D Russian Volume Natural LOOK

€ 87,50

Created with Sketch.

Door middel van ultra-dunne haartjes kun je met deze behandeling een softe glamour look bereiken. De haartjes zijn heel licht, men voelt ze niet zitten. Dus super comfortable en flawless! Ideaal voor een klassieke maar elegante volle look.

Mega Volume

Russian VOLUME 

6D-15D Light Weight Natural 

€94,50

of

Heavy Weight

€ 115,00

Created with Sketch.

Hierbij worden wimperextensions van 6 tot 14 ultra lichte haartjes op één natuurlijk wimperhaartje geplaatst. Je kunt dus wel nagaan dat dit een zeer mooi vol resultaat geeft. Ideaal voor als je zelf weinig wimpers hebt. Deze behandeling kan Naturel, maar ook Glamour worden gezet. Dus ultra zwart ( Heavyweight ) of de Natural versie (lightweight) zijn mogelijk. Andere mogelijkheden zijn de zogenoemde Wetlook, Wispy en veel meer verschillende stijlen die naar wens kunnen worden gezet.

 Refills - bijvullingen

Onze bijvullingen worden tussen de 2 en de 5 weken gedaan. Vanaf de 5e week vullen wij niet meer bij. Bij elke bijvulling kunt u upgraden of downgraden. Dat wil zeggen, dat u altijd kunt overstappen naar een nieuwe stijl en volume. De prijzen voor een refill zijn daarom variërend.  Bij probleem oplossing of bijvullen van een andere salon, komen er €10,00 extra kosten bovenop de normale refill tarieven.
Om de 4 maanden plaatsen wij  een nieuwe  set naar wens. En 1 maand per maand is het aan te raden te extensions te laten verwijderen.
REFILLS : 
XS     €35 ,00
S        €40,00
S/M €45,00
M       €50,00
M/L €55,00
L        €60,00
XL    €65,00

Lash Lift incl. Lash Botox

€ 57,50 (incl. wimpers verven)

Created with Sketch.

Bij deze behandeling krullen en  liften we de natuurlijke wimpers, bij sterk gekrulde wimpers is het ook mogelijk de structuur te veranderen en ze rechter te maken.  
Naar wens, wordt de wimper ook geverfd.  De Vitamin Lash Botox (Vitamine serum incl. Keratine) in combinatie met een Lash Volume Lift behandeling en verven, heeft als eindresultaat 30% langere wimpers die mooi diepzwart en gekruld zijn. 

Harsen  & Sugar waxing

Bovenlip harsen | € 7,50

Wenkbrauwen Epileren Los  €7,50

Kin harsen | € 7,50

Bovenlip & Kin harsen | € 10,00

Armen | € 19,50

Oksels | € 15,00

Onderbenen | € 25,00

Onder- en bovenbenen | € 44,50

Bikinilijn | € 25,00

Brazilian Wax 100% | € 42,50

Bij meer dan 2 zones 10% korting!

Gezichtsbehandelingen 

Basic 45 min.  | € 39,50

Dieptereiniging, masker, epileren, korte gezichtsmassage, dagcrème of nachtcrème bij  eerste behandeling en GRATIS gezichtsanalyse.
(bij 60 min. geniet u van een uitgebreide Shiatsu Massage )

Hollywood Hydra Facial  60 min.  | € 49,50

Vegan Organic Hollywood Peel & Mask Basic Treatment + Hydra Splash & Shiatsu Relax Gezichtsmassage (aangepast op seizoen).

Revitalize Lift-up 90 min. | € 65,00

Basic treatment + ampul naar keuze & Japanse Lifting Gezichtsmassage. Decolleté en nek massage + AHA of Anti-age Peeling naar keuze

GLOW Facial 70 min € 99,00
Microdermabrasie OF Dermaplanning+ 
AHA of Mud Peeling + Vit. C Boost Infusion+
Glowserum Ampul + dag of nacht verzorging
+ GRATIS gezichtsanalyse + Shiatsu gezichts massage

 

Young Face Treatment 45 min. | € 33,50

Dieptereiniging – peeling & acnebehandeling
Voor studenten t/m 25 jaar.

 

Men's Treatment 35 min. | € 35,00
Dieptereiniging, masker & verzorging

Bindweefselmassage  35 min. €32,50
 werkt het beste in Kuur verband;
Binnen 2 maanden x 4 bindweefsel massages van 30 min. van €145,00 voor € 110,00


Onze merken:

 • Dr. Grandel
 • Jafra Cosmetics
 • Organic Superfoods & Mamays OIL
 • Intense Derma Belgium

Visagie & Pro make-up

Dag Make-Up | € 22,50

Avond Make-up | € 29,50

Gala Make-up incl. Contouring / Lashes | € 39,50

Camouflage en/of Foto Make Up | € 49,50

Bruidvisagie incl. Proef & Goodiebag | € 115,00

 

WORKSHOPS :

 • VISAGIE
 • GEZICHT & BEAUTY
 • SPA
 • WENKBRAUWEN 

Wellness massages 

Nek, schouders en rug 30 min. | € 25,00

Benen  30 min. (sportmassage/relax) | € 25,00

Japanse Gezichtsmassage Lift 30 min | € 25,00

Bindweefsel Massage per zone 30 min. | € 32,50


Hotstone Massage  of Gemberkompres 45 min. | € 39,50
(tegen reuma & pijnklachten)
     

Lichaamspakking, Mountain Clay Cleansing of Choco Hydrating | € 42,50

Cleo lashes academy & guild logo

Salon Voorwaarden 

Cleo lashes & brows buiten
Cleo lashes & brows Binnen
I love Cleo interieur
Cleo lashes bruid

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen
Cleo lashes binnen
Cleo lashes binnen